Autor Esports
30 Setembre 2014 a 14:00

Tercera jornada passada per aigua de la UP Les Torres-Rubí

3 dels 5 partits van ser ajornats per la pluja

Imatge cedida per la UP Les Torres-Rubí

Imatge cedida per la UP Les Torres-Rubí

La UP Les Torres-Rubí, que va disputar aquest cap de setmana a la tercera jornada de competició, es va veure obligat a ajornar tres dels cinc partits de diumenge, a causa de la pluja.

El primer equip tenia prevista una jornada doble: primer, van anar a Castelldefels, per disputar el partit ajornat en la jornada anterior, i es van endur els tres primers punts gràcies a una victòria per 6 a 3 després d’un equip igualat contra el CP Castelldefels. El diumenge, els rubinencs rebien el CP Badalona, que es va haver de suspendre a l’inici de la segona ronda ja que les pistes van quedar totalment impracticables a causa de la pluja, quan la UP Les Torres duia un avantatge de 2 a 1.

El segon equip es va desplaçar a Sant Boi, on van poder disputar només la primera ronda, ja que després d’aquesta va arribar la pluja. El partit davant del CP Sant Boi, doncs, va quedar ajornat, quedant el marcador igualat a 2.

El grup C, per la seva banda, va rebre com a local l’AE Can Cuyas, de Montcada i Reixach. El partit va començar amb avantatge per als rubinencs, però el marcador es va anar igualant fins que, a final de la tercera ronda, el partit es va haver de suspendre, quan els visitants ja havien capgirat el marcador i es van quedar amb un 5 a 7 favorable.

El grup D i les fèmines sí que van poder finalitzar els partits. El grup D jugava a casa, en un partit que va empatar a 8 davant del CP La Mina, mantenint, per ara, la imbatibilitat en la competició. Les fèmines, en canvi, que visitaven el CP Masquefa, no van poder aconseguir la segona victòria consecutiva, perdent per la mínima en un partit vibrant, que no es va decidir fins la darrera partida. El resultat final va ser de 5 a 4.

Switch to mobile version