Autor Cultura
30 Setembre 2014 a 16:00

S’estrenen les Entrevistes Virtuals amb autors de renom

Albert Sánchez Piñol i Noah Gordon són alguns dels  entrevistats

Entrevistes Virtuals // Imatge del web de la Diputació de Barcelona

Entrevistes Virtuals // Imatge del web de la Diputació de Barcelona

La Biblioteca Virtual de la Diputació de Barcelona organitza les Entrevistes Virtuals a partir del proper mes d’octubre. A través d’aquest espai es podrà descobrir com és el procés d’escriptura de cada autor, curiositats sobre les seves obres o qualsevol informació preguntant directament als autors protagonistes de cada entrevista.

Aquest nou espai permetrà als participants enviar preguntes als autors convidats. Qualsevol persona major de catorze anys podrà escriure la seva pregunta al formulari que trobarà a la Biblioteca Virtual durant tres setmanes. Un cop passat el termini, es publicaran les respostes de l’autor a la web.

Albert Sánchez Piñol serà el primer autor en participar a les Entrevistes, i se li podran enviar preguntes entre l’1 i el 24 d’octubre. Al novembre, es podrà entrevistar a Noah Gordon, i al desembre, a Eduardo Mendoza.

Amb aquesta iniciativa es vol fomentar la lectura i complementar l’oferta de clubs de lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

Switch to mobile version