Autor Ciclisme
30 Setembre 2014 a 15:30

La 17º bicicletada popular de Rubí atrau a 400 participants

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2014

17a edició de la Bicicletada // Imatge del web de l’Ajuntament de Rubí

17a edició de la Bicicletada // Imatge del web de l’Ajuntament de Rubí

Tot i que la previsió meteorològica anunciava fortes pluges, al voltant de 400 persones es van sumar a la trobada ciutadana d’aquest diumenge realitzant en bicicleta un itinerari de 6 km, el més llarg, i de 3km el més curt. El mal temps, però, va fer disminuir el nombre de ciclistes, ja que inicialment eren 500 els inscrits. Finalment, però, la pluja només va aparèixer en el moment del lliurament dels premis i els sortejos.

El regidor de Comerç, Jaume Buscallà, va inaugurar la 17º edició d’aquesta bicicletada, que ha recorregut el carrer Cervantes, l’avinguda Francesc Macià  o Monturiol, entre d’altres.

La Bicicletada popular del Mercat Municipal s’ha realitzat dins del programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura,  que ahir va finalitzar. El projecte, que fomenta l’ús del transport públic i les activitats sostenibles, es regeix sota el lema, Fem el carrer més nostre.

Tot i que aquesta Setmana ha acabat, l’Ajuntament de Rubí ha pres mesures en l’àmbit de la mobilitat per seguir amb una tendència que afavoreixi el medi ambient. Així doncs, al maig es va crear una xarxa de Camins escolars, l’ampliació de l’horari de tancament de l’illa de vianants i la millora de les parades d’autobusos.

Switch to mobile version