Autor Ensenyament
25 Setembre 2014 a 17:00

El banc dels idiomes, una iniciativa per promoure les llengües

El posen en marxa l’Espai Jove Torre Bassas, l’Ateneu i la Biblioteca de Rubí 

El Banc dels Idiomes

El Banc dels Idiomes

L’objectiu d’El Banc dels idiomes és promoure l’intercanvi lingüístic, animant als interessats a conversar, conèixer i aprendre llengües noves.

Per poder formar part d’aquesta iniciativa cal que els participants s’inscriguin a qualsevol dels tres centres que han engegat El Banc dels Idiomes. Llavors caldrà especificar els idiomes que desitgen aprendre i aquells que l’individu pot ensenyar. Per tal de garantir l’aprenentatge, els idiomes s’estructuren en tres nivells: inicial, mitjà i avançat. Segons la disponibilitat horària dels interessats s’establiran els grups i els horaris. A més, disposaran d’un material informatiu a la tercera planta de la Biblioteca per assegurar el bon funcionament de l’intercanvi lingüístic.

Requisits

Els participants hauran de tenir 16 anys o més per poder gaudir del servei. Si l’usuari és menor d’edat, les classes s’impartiran a l’Ateneu, a la Biblioteca o a la Torre Bassas. Si per contra son majors d’edat, els interessats tenen la llibertat de concertar les trobades allà on desitgin, podent disposar també de les instal·lacions dels espais.

Switch to mobile version