Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 Agost 2014 a 09:00

Riera de Nespres

Riera de Nespres

Riera de Nespres // Foto: Sergi Colomer

La Riera de Nespres porta l’aigua que baixa del Montcau  i de les nombroses fonts de les rodalies de Mura com els Caus, les Llosades, de la Figuerota, gorg del Padre, del Rector, del Xasquet, de l’Era, del Foradot…. fins arribar al Llobregat.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@rubiinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version