Autor Societat
30 Agost 2014 a 09:30

Modificat el recorregut de la L2 del bus urbà a partir de dilluns

Facilita el transport als escolars reassignats al Teresa Altet

La L2 ja no passarà per la parada Can Rosés // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

La L2 ja no passarà per la parada Can Rosés // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

A partir de dilluns, 1 de setembre, entra en vigor la modificació del recorregut de la Línia 2 de l’autobús urbà, per tal que els alumnes del Pinar reassignats a l’Escola Teresa Altet tinguin més facilitat per desplaçar-s’hi en transport públic, de manera còmoda i segura, evitant el transbord a l’avinguda de les Olimpíades.

Aquests nens i nenes, que majoritàriament estudiaven a l’Escola Joan Maragall, han passat a tenir com a centre de referència l’Escola Teresa Altet, situada a Ca n’Oriol, arrel de la nova zonificació escolar. Aquesta reassignació es va promoure atesa la incertesa del servei de transport escolar subvencionat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. El canvi de recorregut de la Línia 2 es va aprovar en el ple del passat mes de juliol.

A partir de dilluns, doncs, aquesta línia deixarà de passar per les parades OlimpíadesCan RosésTerranova, Madrid Albacete. Per les tres primeres hi continuaran passant les Línies 4 5, mentre que les de MadridAlbacete quedaran anul·lades, perquè només estaven vinculades a la Línia 2, que a partir del dia 1 passarà per les parades Els NiusZamoraLleóPastora Ca n’Oriol, les mateixes que les de la línia 4. Els estudiants podran baixar a la parada Lleó, que es troba a menys de 200m de l’Escola Teresa Altet, sense haver de fer transbord des del seu punt d’origen.

Switch to mobile version