Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
13 Agost 2014 a 08:00

L’Escardívol

L'Escardívol // Foto: Sergi Colomer

L’Escardívol // Foto: Sergi Colomer

L’Escardívol de Rubí era una filatura l’any 1835, i el 1888 es va convertir en una pelleria. Rubí Industrual S.A. va adquirir l’edifici en 1921, i Lluís Muncunill va projectar la nau nord el 1923. Als anys 40, va ser adquirit per l’empresa Pich Aguilera fins el 1985, any en què l’Ajuntament el va rehabilitar per donar-li un ús cultural i educatiu.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@rubiinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version