Autor Societat
29 Juliol 2014 a 16:00

Un veí de Castellbisbal guanya més 33 milions d’euros a La Primitiva

Es tracta d’un dels premis més grans d’aquest sorteig

Dissabte, un afortunat de Castellbisbal, va resultar l’únic guanyador de la combinació de la loteria Primitiva, que s’endurà com a premi més de 33 milions d’euros, concretament 33.401.998. Aquest és un dels premis més grans que s’han donat mai en aquest sorteig. La butlleta que va encertar els sis números va ser segellada a l’administració de loteria número 1 de Castellbisbal, que es troba al carrer Pi i Margall, 8.

La delegació de Loteries i Apostes de l’Estat a Catalunya ha informat que es tracta de dues apostes pronosticades en les quals l’apostant, del qual no es coneix la identitat, va invertir 4 euros. Així mateix, Loteries i Apostes de l’Estat ha informat que aquest és un dels premis de més quantitat que reparteix La Primitiva a Espanya.

La combinació guanyadora del sorteig de dissabte és: 2 – 6 – 9 – 16 – 17 -45, el complementari, el 23 i el reintegrament, el 9.

Switch to mobile version