Autor Societat
10 Juliol 2014 a 14:00

Tres empreses compartiran experiències sobre eficiència energètica

En una reunió divendres al matí al Rubí+D

La darrera reunió tècnica al Rubí+D // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

La darrera reunió tècnica al Rubí+D // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

En la setena reunió tècnica del projecte Rubí Brilla, que tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 9h al Rubí+D, representants de les empreses Continental, IBIL i Valldoreix GreenPower exposaran experiències en l’àmbit de l’eficiència energètica.

La sessió l’obrirà Mauricio Ríos, el delegat comercial de l’àrea nord-est de l’empresa basca IBIL, que parlarà sobre el cotxe elèctric i sobre les diverses opcions que existeixen per recarregar-la. A través de dades reals, es demostrarà la reducció de costos que suposa utilitzar un d’aquests vehicles.

Per una altra banda, el CEO de l’empresa Valldoreix GreenPower (amb seu a Rubí), Ricard Pardell, parlarà sobre un sistema implementat per aquesta companyia, anomenat Watterflow, i que permet optimitzar l’autoconsum d’energia fotovoltaica mitjançant la combinació de càrregues elèctriques i tèrmiques, aconseguint un important estalvi.

La tercera empresa convidada serà Continental, que també es troba a la ciutat, i que aplica unes mesures de gestió energètica que l’any 2013 li van permetre reduir el consum en un 25%, i sense haver de realitzar cap inversió extraordinària, cosa que va en la línia del què promou l’Ajuntament de Rubí a través de Rubí Brilla. La ponència serà a càrrec de Julián San Mateo, director de Manteniment d’Edificis, Prevenció de Riscos Laborals i Medi Ambient de Continental.

En acabar la reunió d’aquest divendres, s’obrirà un espai de networking amb la intenció que les empreses locals tinguin oportunitat d’intercanviar les seves experiències en matèria energètica.

Switch to mobile version