Autor Waterpolo
10 Juliol 2014 a 16:15

Terrassa acollirà el sorteig de Lligues Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor

Amb la participació del femení del CN Rubí

Beatriz Ortiz

Beatriz Ortiz // Imatge cedida pel CN Rubí

L’Aula del Club Natació Terrassa acollirà demà a les 15:30h el sorteig del calendari de les Lligues Nacional de Waterpolo de Divisió d’Honor masculina i femenina per a la temporada 2014-2015.

A partir d’aquest sorteig se sabran l’ordre dels partits de cara a la temporada 2014/2015. En sènior masculí hi seran el CN Atlètic-Barceloneta, el CN Mataró, el CE Mediterrani, el CN Terrassa, el Real Canoe NC, el CN Sant Andreu, el CN Catalunya, el CW Navarra, el CN Barcelona, l’AR Concepción Ciudad Lineal, CN Terrassa i el CN Poble Nou-Enginyers, que ocuparà la plaça del descendit CN Helios.

En sènior femení hi participarà el CN Rubí, que es veura les cares amb el CN Terrassa, el CN Mataró, el CN Sant Andreu, el CE Mediterrani, el CN Sabadell, el CN Madrid Moscardó, l’Escuela WP Zaragoza, el CW Dos Hermanas i l’AR Concepción Ciudad Lineal.

Switch to mobile version