Autor Societat
10 Juliol 2014 a 17:00

Se celebra la segona edició de la Lan Party de Castellbisbal

S’hi han inscrit 60 persones

Cartell de la Lan Party // Imatge cedida per l'Ajuntament de Castellbisbal

Cartell de la Lan Party // Imatge cedida per l’Ajuntament de Castellbisbal

Aquest dissabte, 12 de juliol, a les 9h del matí, començarà la segona edició de la Lan Party de Castellbisbal. Una seixantena de persones compartiran la connexió durant 30 hores ininterrompudes, fins les 19h de diumenge, per tal de jugar i intercanviar informació i arxius. Enguany, com a novetat, s’ha millorat la connexió a internet fins a triplicar la velocitat, i també s’ha programat cinema, hi haurà una zona de boiler des de les 22.00h fins la matinada, on actuaran DJ LO, amb estil minimal i drum&bass, i Radio Magnum, o Dj Gomy com se’l coneix a Castellbisbal.

Els organitzadors de la Lan Party són Fiberparty, JJ i la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Castellbisbal, i consisteix en una trobada per als amants dels jocs d’ordinador en línia. Fins ara, aquesta festa ha tingut una bona acollida, tant que, per a l’edició d’enguany, ja s’han cobert les 60 places disponibles, superant el rècord d’inscrits en la passada edició, que van ser 45.

Switch to mobile version