Autor Futbol
10 Juliol 2014 a 16:30

L’alcaldessa de Rubí felicita el Juventud 25 de septiembre pel seu ascens

L’equip va ser rebut a l’Ajuntament

L'alcaldessa ha rebut una samarreta de l'equip amb el seu nom // Imatge cedida per l'Ajuntament de Rubí

L’alcaldessa ha rebut una samarreta de l’equip amb el seu nom // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

L’alcaldessa, Carme García, el regidor d’Esports, Josep Manel Castro, i alguns representants dels grups polítics amb presència al Ple Municipal van rebre dimecres el primer equip del Juventud 25 de septiembre, per traslladar al club la felicitació de l’Ajuntament pel seu ascens a Primera Catalana.

El Veinti ha firmat una gran temporada 2013-2014, en què ha acabat amb només quatre derrotes i una segona volta especialment bona, proclamant-se campió de Lliga del grup 6 de la Segona Catalana i aconseguint l’ascens directe a Primera Catalana per primer cop a la història. A més, això s’ha produit només un any després d’haver ascendit a Segona, un fet inusual en el món del futbol.

En l’habitual intercanvi d’obsequis entre el Consistori i el club, el Veinti ha lliurat a l’alcaldessa una samarreta de l’equip amb el seu nom.

Switch to mobile version