Autor Esports
29 Juliol 2014 a 13:00

La Cursa de la Festa Major de Castellbisbal es tenyeix de taronja per la discapacitat

Es recolzarà la iniciativa “Amb en Joel, podem!”

Eric Polo amb el seu fill, Joel

Eric Polo amb el seu fill, Joel // Imatge cedida per l’AJuntament de Castellbisbal

Aquest any la cursa popular de Festa Major de Castellbisbal passa a tenir un toc solidari per la col·laboració amb el projecte “Amb en Joel, podem!“, una campanya per recaptar fons per a associacions sense ànim de lucre que rehabiliten i fan teràpia per a persones amb discapacitat física o psíquica. Es pregarà a tots els participants que portin la samarreta taronja de la iniciativa, el preu de la qual anirà inclosa amb el preu d’inscripció ja que han estat comprades per l’Ajuntament.

La iniciativa solidària va ser ideada per Eric Polo, pare del Joel que dóna nom al projecte. Joel pateix un retard mental greu. El pare del nen va decidir córrer amb el nen diferents curses, ja que a tots dos els agrada, i aprofitar per recollir diners per destinar-los a malalts com el seu fill.

La cursa està organitzada pel Club Esportiu Mindundis Team i l’Àrea d’Esports. Les inscripcions es poden fer a través del lloc web www.mindundisteam.com per 3 euros per a la cursa popular i gratuïta per a la infantil.

Switch to mobile version