Autor Política
10 Juliol 2014 a 18:00

La CUP i ACR celebren la seva tercera assemblea conjunta

Servirà per aprovar qüestions més tècniques

Assemblea Oberta de la CUP i ACR // Foto: CUP Rubí

Assemblea Oberta de la CUP i ACR // Foto: CUP Rubí

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) i Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) celebren aquest dissabte (10h al CRAC) una tercera assemblea conjunta, després del treball que vénen realitzant des de fa mesos, per mirar de tancar alguns dels aspectes de la possible candidatura conjunta per a les eleccions municipals de 2015. En les dues assemblees passades, al març i al maig, les dues formacions han aprovat una sèrie de documents que regulen el sistema de presa de decisions, el codi ètic de l’Assemblea i dels càrrecs electes, entre d’altres. (Veure document aquí)

Per a l’Assemblea de dissabte, es tractaran qüestions de caire més tècnic, com ara el format de la candidatura conjunta, les retribucions dels regidors i la gestió econòmica conjunta, aspectes d’imatge corporativa, qüestions legals i creació de comissions de treball.

Les dues assemblees, tant d’ACR com de la CUP, així com l’assemblea conjunta, són obertes a la ciutadania, per la qual cosa totes dues formacions criden a la ciutadania a participar-hi.

Switch to mobile version