Autor Futbol
29 Juliol 2014 a 11:00

Calendari de pretemporada del Veinti

S’enfrontarà a equips de categoria

L'equip que va portar el Veinti a la Primera catalana

L’equip que va portar el Veinti a la Primera catalana // Imatge del Twitter @Juv25

El Veinti, després d’haver assolit per segon any consecutiu un ascens, jugarà en la temporada 2014-2015 a Primera Catalana, i ha preparat una pretemporada en què s’enfrontarà a rivals de categories superiors.

El primer partit serà el diumenge, 17 d’agost, al Camp Municipal 25 de septiembre davant del CE Sabadell B, que aquesta temporada també ha ascendit al grup 5 de la Tercera Divisió, un nou partit a casa el 20 d’agost, a les 20.45, davant del Can Vidalet, de la Segona Catalana; després realitzarà dos desplaçaments, al camp del Junior el diumenge 24 d’agost (19.00h) i a disputar un triangular contra el Parets i el Cerdanyola el dijous, 28 d’agost, i finalitzarà la pretemporada a casa, davant l’Horta, el dissabte, 30 d’agost a les 18.30.

La Lliga de Primera divisió catalana s’iniciarà el diumenge, 7 de setembre, en què el Juventud 25 de septiembre visitarà un vell conegut, la U.E. Sant Ildefons.

Switch to mobile version