Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Juliol 2014 a 08:00

Ca n’Oriol

Ca n'Oriol

Ca n’Oriol // Foto: Joana D. Llàcer

La zona de Ca n’Oriol és un espai natural que té diferents àrees. Així  podem trobar-hi una zona de gespa, àrea de passeig, zona de pícnic, parc infantil o una zona de gimnàs per la gent gran axií com també gaudir del bosc on passejar amb la bici, fer footing, etc. Ens envia aquesta fotografia la Joana D. Llàcer.

Des del Rubí Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Rubí o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@rubiinforma.com.

Switch to mobile version