Autor Atletisme
8 Juliol 2014 a 17:00

Bon paper dels atletes rubinencs al Campionat de Catalunya Juvenil

Celebrat a Lloret de Mar

L'equip guanyador de la prova de relleus // Imatge cedida per la Unió Atlètica Rubí

L’equip guanyador de la prova de relleus 4×400 // Imatge cedida per la Unió Atlètica Rubí

El cap de setmana del 21 i 22 de juny es va celebrar a Lloret de Mar el Campionat de Catalunya Juvenil, on la Unió Atlètica de Rubí hi va tenir presència, i a més, va aconseguir bons resultats.

Tres atletes de la UAR van erigir-se amb la medalla d’or en les seves respectives proves. En primer lloc, els quatre participants de la prova de relleus 4×400 masculí (Antonio Malavé, Guillermo Ollé, Íker Gómez i Oriol Bravo) van imposar-se als seus rivals amb un temps de 3’32″28. Dos dels atletes de l’equip de relleus, al mateix temps, van arribar a la final dels 400 metres valles: Íker Gómez, que va guanyar la prova amb un temps de 56″77, i Oriol Bravo, que va penjar-se la medalla de bronze a la final, amb un temps de 58″96. En aquesta prova també hi participà Ferran Merino, que va quedar en cinquena posició amb un temps d’1’00″15 després d’haver aconseguit baixar del minut (59″13) a la semifinal.

Les noies no van decebre, tampoc, i Ester Vilches va aconseguir pujar al podi d’un Campionat de Catalunya per primera vegada, amb una medalla de plata per la segona posició en la prova dels 2000m obstacles, amb una marca de 7’57″42. En aquesta mateixa prova, però en la categoria masculina, Miguel Egea va quedar en cinquena posició amb un temps de 6’33″74.

Laura Domingo es va classificar per la final de la prova dels 400m llisos amb un temps de 1’00″09, i en la final es va imposar a la resta de les atletes amb un temps de 57″66, millor marca personal de la temporada, i que li permetia, així, revalidar el títol de Campiona de Catalunya que havia obtingut en pista coberta.

En altres proves, el paper dels atletes de Rubí va ser igual de meritori: Guillem Ollé va quedar cinquè en la de 200 metres llisos (23″27 amb un lleuger vent en contra), i durant el matí es va quedar molt a prop de classificar-se per a la final dels 100 metres llisos, amb un temps de 11″81. Per la seva banda, David Roche va ocupar una plaça de finalista per a la prova de 5000 metres llisos, en què va acabar setè amb un temps de 17’26″85. Antonio Malavé va ocupar la 15a plaça en la prova dels 800m llisos (2’12″74) i Ferran Merino va quedar semifinalista en la prova dels 110m valles (17″59). Arnau Marco, que disputava la prova de 100m llisos en la categoria Junior, va ser semifinalista amb un temps de 12″05, realitzada amb un vent en contra de 2m/s.

En les proves de Cadet, que se celebraven també a Lloret després d’haver-se suspès amb anterioritat, Paula Campos va quedar sisena a la prova de 300m valles (49″39), i Clara Egea va obtenir la segona posició en el concurs de triple salt, amb una marca de 10’88 que suposa un nou rècord absolut del club i la marca mínima per poder participar en el Campionat d’Espanya de Cadet.

Switch to mobile version