Autor Cultura
30 Juny 2014 a 16:15

L’Envelat del CRAC finalitza la Festa Major amb noves mostres de tallers

Tallers de guitarra i capoeira

Els talleristes de guitarra, en concert a l'Envelat del CRAC // Foto: Marta Casas

Els talleristes de guitarra, en concert a l’Envelat del CRAC // Foto: Marta Casas

Ahir a la nit va ser la darrera de l’Envelat del CRAC, que per primera vegada té un espai reservat per la Festa Major. Des de divendres, cada vespre s’han organitzat mostres de tallers que es realitzen regularment al Centre (danses orientals, gospel, capoeira i guitarra). Ahir va ser el torn dels aprenents de capoeira i després, dels de guitarra i bateria.

L’Envelat del CRAC s’ha gestionat aquests dies pels grups que l’utilitzen com a seu: divendres era el torn d’EUiA, dissabte van ser els membres d’Alternativa Ciutadana de Rubí i, ahir al vespre, els membres de la CUP.

Switch to mobile version