Autor Cultura
30 Juny 2014 a 17:15

La plaça del Doctor Guardiet acull mostres de cultura popular d’arreu de l’Estat

Extremenys, andalusos i gallecs actuen a la plaça

Músiques i danses tradicionals extremenyes a la plaça del Doctor Guardiet // Foto: Marta Casas

Músiques i danses tradicionals extremenyes a la plaça del Doctor Guardiet // Foto: Marta Casas

Durant aquest cap de setmana, la plaça del Doctor Guardiet ha estat l’escenari de diverses actuacions que han resultat una mostra de cultura popular d’arreu de l’Estat espanyol. Dissabte hi va haver una actuació de diverses entitats andaluses, i ahir diumenge, hi van actuar gallecs i extremenys.

A les 19h, des de la Irmandade Galega de Rubí va sortir una cercavila que va arribar a les 19.30h a la plaça del Doctor Guardiet, on van oferir una actuació de gaiters. A les 20h, la Unión Extremeña de Rubí va preparar un gaspatxo popular, i a les 20.15h, van fer una mostra de músiques i danses tradicionals extremenyes.

Aquesta tarda, a la plaça del Doctor Guardiet, hi haurà una cantada d’havaneres, amb el tradicional rom cremat.

Switch to mobile version