Autor Natació
13 Juny 2014 a 12:30

El CN Rubí queda setè a la final de la lliga comarcal de natació

Mercè Folguera va fer plata a la II Marnatón

Participants a la final territorial benjamina

Participants a la final territorial benjamina // Imatge del CN Rubí

La secció de natació del CN Rubí va participar el passat dissabte a la final de la lliga comarcal, celebrada a Badia del Vallès en piscina de 50 metres. El club va aconseguir la setena posició gràcies a les marques individuals dels nedadors i nedadores representants.

També dissabte, , l’equip aleví va disputar la 2ª jornada de fons i estils, també a Badia del Vallès però en piscina de 25 metres.

D’altra banda, el diumenge el CN Rubí va dur quatre esportistes a la final territorial benjamina celebrada a Manresa. Elena Ruiz va aconseguir la medalla d’or en els 400 metres lliures. També hi van participar Daniel Granados, Sílvia Farabhoschi i Aleix Marcè.

El mateix diumenge, Mercè Folguera va aconseguir la medalla de plata a la categoria de dones 18-30 anys i 6ª en la general a la II Marnatón celebrada a Begur. La travessia estava formada per 7km nedant i correspon a la segona etapa de la Copa Marnaton d’aigües obertes.

Switch to mobile version