Autor Societat
12 Juny 2014 a 13:00

Concentracions en suport als treballadors de Panrico

CGT demana boicot al producte Panrico 

Imatge cedida per CGT Vallès Oriental

Imatge cedida per CGT Vallès Oriental

S’han convocat per al proper 12 de juny concentracions en suport als treballadors i treballadores de Panrico a diverses localitats, entre elles Terrassa i Sabadell. La vaga arribarà aquest 13 de juny als 8 mesos.

Des de CGT es vol assenyalar a les grans superfícies que, comprant productes Panrico, estan vulnerant els drets de vaga dels treballadors, i demana solidaritat als altres treballadors. Entre els missatges més repetits, es troben: “Després de set mesos, no podem perdre la dignitat, no podem caure en el seu xantatge, no podem permetre que ens acomiadin a dit per haver lluitat pels nostres llocs de treball i les nostres condicions laborals; jo no vull entrar a treballar i haver de ajupir el cap davant un / a company / a que acomiadaran sabent que jo em quedo, jo no tinc un duro, estic en les últimes però sé que hem de fer un esforç més … si no, no m’ho perdonaria“.

A més de a Sabadell i Terrassa, hi haurà concentracions a Granollers (Carrefour Granollers), Vilanova i la Gertrú i El Vendrell (monument als Castellers).

Comunicat de la Secció Sindical de CGT a Panrico

La secció Sindical de CGT a Panrico vol mostrar el seu rebuig total a la sol·licitud, per part de l’empresa, a la inspecció de Treball de Catalunya de l’aplicació d’un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació, apareguda als mitjans de comunicació. Consideren que és una maniobra de prepotència i desconsideració, més quan ha aparegut sense preavís i sense acord amb els representants dels treballadors. La secció sindical ratifica la vaga i mantenir els màxims de llocs de treball possibles, “però no a qualsevol preu“.

Switch to mobile version