Autor Societat
16 Juny 2014 a 11:00

Afectacions al servei de FGC per la vaga d’avui

De 12h a 16h

Tren de FGC // Foto: Joan Múrcia

Tren de FGC // Foto: Joan Múrcia

UGT de Catalunya, sindicat majoritari de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, ha convocat per avui dilluns una vaga de 12h a 16h, per protestar contra les jornades de treball abusives que, diuen, imposa l’empresa. UGT apunta a que els treballadores i treballadores també faran vaga els propers 11 i 24 de setembre, és a dir, coincidint amb la Diada de Catalunya i la Festa de la Mercè, si la direcció de l’empresa “manté aquesta actitud autoritària i immobilista”.

D’aquesta manera, el servei de FGC entre les 12h i les 16h d’avui es veurà afectat. La Generalitat ha establert uns serveis mínims del 20%.

Els treballadores volen mostrar el seu rebuig a les modificacions substancials de les seves condicions laborals, i diuen que fan torns de fins a deu hores, quan la durada màxima de la jornada és de 8.45 hores, així com que la direcció no comunica els canvis d’horari amb 15 dies d’antelació.

Avui, els treballadors es concentraran a l’estació de Plaça de Catalunya al migdia.

Switch to mobile version