Autor Societat
31 Maig 2014 a 10:30

Una cinquantena d’activitats a la II Setmana del Voluntariat Ambiental

Del 31 de maig al 8 de juny

logo II Setmana del Voluntariat AmbientalAvui dissabte comença la II Setmana del Voluntariat Ambiental, que ofereix una cinquantena d’activitats de protecció de l’entorn als ciutadans i ciutadanes. Es tracta d’una iniciativa de la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat i de l’Obra Social de La Caixa.

Fins al 8 de juny, diverses entitats ambientals celebraran una cinquantena d’accions i activitats per oferir experiències de voluntariat que afavoreixen la protecció de l’entorn, obertes a la participació dels ciutadans, donar-se visibilitat i fer-se ressò dels seus projectes.

L’edició del any passat va acollir 36 entitats ambientals que van portar a terme un total de 55 activitats arreu del territori català, amb més d’un miler de voluntaris.

La Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC) es va crear l’any 2005 i actualment compta amb més de 20 entitats sòcies. A Catalunya existeixen més de 200 entitats ambientals, una vuitantena d’elles amb programes de voluntariat

Switch to mobile version