Autor Societat
31 Maig 2014 a 12:07

Un motorista mort en un accident a Montcada i Reixac

La víctima tenia 38 anys

admin-ajax

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest matí s’ha registrat un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 78,6 de la C-33 a l’altura de Montcada i Reixac (Vallès Occidental) en sentit Barcelona.

A les 6.56h del matí, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre entre una motocicleta i un turisme, en el que el conductor del vehicle de dues rodes ha resultat mort. Es tracta de Ramon R.B. de 38 anys i nacionalitat espanyola.

En l’accident hi han treballat sis patrulles dels Mossos d’esquadra i 4 ambulàncies del SEM. L’accident ha provocat 1 quilòmetre de retencions en sentit sud que a hores d’ara ja està normalitzat.

Switch to mobile version