Autor Societat
29 Maig 2014 a 10:15

Un camió xoca contra la tanca d’una casa situada al c/ Pablo Neruda

Es van arrencar 7 metres de paret

Accident al carrer ablo Neruda

Accident al carrer ablo Neruda // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Ahir al migdia un camió de l’equip de treball d’obres de canalització de gas estacionat al carrer Pablo Neruda es va precipitar carrer avall fins a col·lidir contra la tanca d’una casa d’aquest carrer. segons sembla, el vehicle podria haver estat desfrenat.

S’ha arrencat un tram de 7 metres de la paret a causa del xoc i els turismes aparcats davant la casa també han patit desperfectes. El vehicle de l’accident ha estat retirat pels servei d’assistència a causa dels importants danys.

El propietari de la casa, que es trobava a l’interior, va ser atès al mateix domicili per una baixada de sucre. No va haver de ser traslladat a les dependències sanitàries.

Switch to mobile version