Autor Futbol sala
27 Maig 2014 a 11:00

Resultats i classificació de la Rubilliga (jornada 7, 2a volta)

Componentes BTT segueix líder

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Una jornada més, Componentes BTT es manté com a líder de la Rubilliga, tot i la seva derrota contra Petit Comité (2-4). FC Ballantines ha guanyat a l’Internazionale per 2-8, i Rubricata ha vençut a Los Red’s per un ajustat 5-6. D’aquesta manera, la classificació queda així: el líder és Componentes BTT amb 16 punts, seguit de prop per Rubricata (15 punts) i Los Red’s (13 punts). 4t i 5è estan Internazionale i Petit Comité amb 7 punts, i tanca la classificació el FC Ballantines que encara no ha sumat cap punt.

Els màxims golejadors de la categoria són Jesús Navío (Los Red’s) i Ferran Lario (Rubricata) amb 10 gols cadascun. El propi Ferran Lario i Josep Miquel Giménez (Rubricata) seran sancionats amb un partit si reben targeta groga la propera jornada.

Pel que fa a la 2a divisió de la Rubilliga, el líder Ai K Patirem ha perdut contra l’Amokachi per 5-3. Casa Tere ha golejat a Los Galácticos de Rubí (11-2) i Tiki Taka ha guanyat a Los Toros de Veracruz (3-5). D’aquesta manera, Ai K Patirem segueix líder amb 15 punts, seguit per Casa Tere i Amokachi empatats a 13 punts. Los Galácticos de Rubí i Tiki Taka estan a la 4a i 5a posició empatats a 6 punts i Los Toros De Veracruz tanca la classificació amb 3 punts.

Dídac Campoy (Casa Tere)  és el màxim golejador amb 15 dianes, seguit per Jordi Barrabín (Ai k Patirem) i Paco Boza (Casa Tere), ambdós amb 9 gols. Dídac Campoy i Cristian Sala (Ai K Patirem) estan apercebuts de sanció per la propera jornada, i estan sancionats Javier Peñalver (Amokachi) i Mario Salerno (Ai k Patirem) amb 1 partit respectivament.

Classificació 2º volta 13-14 1.div (3)

Classificació 2º volta 13-14 2.div (3)

Classificació 2º volta 13-14 1.div (3)

Switch to mobile version