Autor Ensenyament
27 Maig 2014 a 14:00

Jornades de portes obertes a l’Espai Jove Torre Bassas

Orientades a alumnes de sisè de primària

la torre bassas

Imatge del web per l’Ajuntament de Rubí

L’Espai Jove Torre Bassas celebra avui i demà dues jornades de portes obertes orientades principalment als alumnes que actualment cursen sisè de primària.

L’activitat pretén donar a conèixer aquest equipament juvenil als alumnes d’11 i 12 anys de Rubí, que l’any vinent poden ser usuaris d’aquest espai. Les jornades de portes obertes també s’adrecen a tots aquells joves que encara no s’han acostat mai a l’espai juvenil i que volen conèixer quines activitats s’hi realitzen.

Així mateix, durant les jornades de portes obertes, que tindran lloc entre les 18 i les 20h, els joves coneixeran els serveis que s’ofereixen en aquest equipament, com ara el Punt d’informació juvenil, les activitats de l’Espai de trobada, l’Espai de ball i música, o el taller de grafits i el de manualitats, entre d’altres.

Switch to mobile version