Autor Ensenyament
19 Maig 2014 a 11:00

Els alumnes de primer de primària de Rubí visitaran l’exposició “Cuida’t les dents”

Una mostra interactiva

Exposició cuida't les dents escoles Rubí 2013

Nens i nenes de Rubí a una edició passada de l’exposició

Els alumnes de primer de primària de les escoles de Rubí visitaran l’exposició Cuida’t les dents, una mostra interactiva amb la qual els infants podran aprendre a tenir bona cura de les seves dents per evitar les malalties bucodentals més habituals. La mostra, cedida per la diputació de Barcelona, estarà disponible entre el 22 de maig i el 3 de junt al Museu Vallhonrat.

L’exposició està integrada per 14 panells que serviran perquè els infants puguin veure com és una dent des de dins, quins aliments s’enganxen a elles o que són les càries i com es poden evitar. L’objectiu és que el total de 435 alumnes d’entre 6 i 7 anys que es preveu que visitaran la mostra augmentin el seu nivell de coneixements en relació a aquests temes, i així redueixin, per exemple, el consum d’aliments amb sucres refinats.

Els alumnes rebran material complementari després de la seva visita, així com un raspall de dents i un tub de pasta dentífrica.

Switch to mobile version