Autor Natació
21 Maig 2014 a 11:00

Els alevins del CN Rubí de waterpolo acaben tercers en la Copa Fanàtics

L’afició rubinenca també va ser reconeguda

Imatge cedida per CN Rubí

Imatge cedida per CN Rubí

Imatge cedida per CN Rubí

Imatge cedida per CN Rubí

Dissabte es va disputar el Trofeu primavera de natació organitzat pel CN Badia. L’equip del CN Rubí va participar amb 10 nedadores i nedadors que van tenir una bona actuació. El mateix dissabte, també es va disputar a Barcelona a les instal·lacions del CE Mediterrani el trofeu Sant Jordi. En aquest cas, el CN Rubí va participar amb els dos esportistes que varen assolir les mínimes per poder participar-hi, Silvia Marti i Bernat Padilla. Tots dos van realitzar un bon paper tenint en compte que es disputava en piscina de 50 metres. A més, el passat 10 de maig, la nedadora Mercè Folguera, va disputar la primer etapa de la Copa Marnaton d’aigües obertes de 2000 metres, celebrada a Barcelona, on va assolir la primera posició de la seva categoria i 6a de la classificació general femenina.

Els alevins de waterpolo tercers en la Copa Fanàtics

Per altra banda, el passat cap de setmana es va disputar la segona edició de la “Copa Fanàtics” de waterpolo, que és el torneig Aleví més important de la categoria que es disputa en tot l’estat. De fet, van participar 32 equips de tota Espanya. Durant la competició, que va durar dos dies, l’equip rubinenc va disputar un total de 7 partits, i van aconseguir la tercera posició final, imposant-se en l’últim partit al CN Jérez. També hi va haver premi pels acompanyants, que es van emportar el premi a la millor afició.

Switch to mobile version