Autor Societat
27 Maig 2014 a 12:00

El Servei de Mediació ciutadana ofereix un taller sobre la gestió dels rumors

Dimecres, 28 de maig, a les 15.30h

Mediació ciutadana

Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

El Servei Municipal de Mediació Ciutadana organitza, per al proper dimecres 28 de maig, un taller titulat La gestió dels rumors: coses que es diuen…, i que forma part de les activitats de la Setmana Cultural del Casal de la Gent Gran Primer de Maig que se celebra entre el 26 i el 30 d’aquest mes.

Aquest taller pretén, a través de diverses dinàmiques, “facilitar als participants la identificació, comprensió i expressió d’emocions“, així com “reflexionar sobre diferents conceptes relacionats amb el conflicte” i posar en pràctica alternatives a aquest.

El Servei Municipal de Mediació Ciutadana és un servei gratuït, que atén situacions conflictives, en els barris o comunitats, entre entitats o associacions, o també entre persones, amb la intervenció d’un mediador que ajuda a resoldre’l. Tots els ciutadans poden adreçar-s’hi quan es presenti un conflicte de convivència ciutadana.

El taller serà al Casal de la Gent Gran Primer de Maig, ubicat al carrer Lepant, 31-33, el dimecres 28 a les 15.30h, i és obert a tota la gent gran de la ciutat de Rubí.

Switch to mobile version