Autor Rugby
20 Maig 2014 a 18:00

El Rugby va ser el protagonista de l’última jornada del programa multi esportiu

Van participar 90 nens i nenes

Rugby

Imatge cedida per Xavi Dobón

El passat dissabte es va dur a terme l’última jornada del programa multi esportiu que el Consell Esportiu portar a terme per a nens i nenes de primer i segon de primària.

Aquesta jornada, que va estar dedicada a l’esport del Rugby  i va ser conduïda tècnicament per components dels equips masculí i femení dels Carboners de Terrassa, va comptar amb la participació de 11 centres de primària de la comarca, i més de 90 nens i nenes que van poder gaudir de l’esport al Camp local dels Carboners a la zona esportiva municipal de Can Jofresa.

L’activitat es va dividir en 4 estacions que durant d’una hora oferien als petits esportistes la possibilitat de poder fer placatges, passes de pilota, desplaçaments i conducció de la pilota. Posteriorment van realitzar petits partits de “rugby touch”, modalitat en què està prohibit placar-se, adaptada a la pràctica dels més petits. Finalment i després d’un rondo general per a fer estiraments i evitar possibles lesions els participants van rebre un esmorzar obsequi de supermercats ALDI i es van fer una foto de família.

Amb aquesta activitat es dóna per finalitzat el programa multi esportiu del curs 2013-2014 que ha apropat disciplines esportives com el rugby o el waterpolo a uns nens que tenen l’edat per a poder provar diferents propostes esportives abans de poder decidir a quin esport volen dedicar-se. El Consell Esportiu donarà per finalitzat el curs esportiu escolar, els propers divendres 30 i dissabte 31 amb la celebració de les trobades de cloenda que es realitzaran al complex esportiu municipal de Can Jofresa.

Switch to mobile version