Autor Bàsquet
27 Maig 2014 a 13:00

El CEB Sant Jordi dóna el primer pas cap a la permanència

El Sènior Femení va guanyar 43 a 59

ceb sant jordi

El Sènior Femení del CEB Sant Jordi va guanyar el primer partit de les fases de permanència a segona Catalana per 43 a 59, davant el SE Sant Medir.

Les noies de Josep Díaz van començar el partit imposant un ritme ràpid i eficaç en una pista reduïda en la qual era difícil generar contraatacs. El primer període va estar igualat amb un intercanvi constant de cistelles on els dos equips es mesuraven les forces, amb la qual cosa es va arribar a l’inici del segon període amb un 11 a 11 en el marcador.

El segon quart va mantenir la dinàmica del primer, però a cinc minuts de la mitja part, les locals van canviar a defensa zonal, cosa que el CEB Sant Jordi va aprofitar per imprimir una intensitat extra al ritme del partit i aconseguir un parcial de 2 a 13. Al final de la primera part el marcador era de 16 a 29.

En la represa, les locals van començar molt fortes en defensa i amb un gran encert en el tir exterior. Tot això els va portar a apropar-se en el marcador a tan sol quatre punts. En arribar a l’últim període i amb un marcador ajustat, el partit va tornar a ser un intercanvi de cistelles i punts, on cada equip no arriscava en cap de les seves accions d’atac. Però als últims 3 minuts, la bona forma física i intensitat aplicada al partit de les Rubinenques, va propiciar un parcial de 0 a 10 que va deixar un marcador final de 43 a 59. El MVP del partit se’l va endur Laura Lara, que va fer 29 punts.

El segon partit de les Fases de permanència es jugarà el diumenge, dia 1, a les 19h en el pavelló del CEB Sant Jordi. Serà un partit decisiu en el qual, una victòria de les rubinenques significaria la permanència un any més en segona Catalana.

Switch to mobile version