Autor Ciclisme
22 Maig 2014 a 11:00

Dos policies de Rubí participen al II Campionat del Món de Ciclisme de Policies

Hi van participar 255 corredors

Soriano i Vidal al capdavant de la cursa

Soriano i Vidal al capdavant de la cursa // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Dos agents de la Policia Local de Rubí van prendre part al II Campionat del Món de Ciclisme de Policies que es va celebrar el passat cap de setmana a Salou. Els dos participants van ser Jose Soriano i Gerard Vidal.

La prova l’organitza el Club Esportiu Mossos d’Esquadra i va aplegar enguany 255 corredors dels cossos de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Policia Nacional, Guàrdia Civil, Policia Portuària, Policia Foral, Ertzaintza i d’altres de diferents punts del món, com ara de Colòmbia, Letònia, Holanda, Dinamarca, Portugal, França i el Pakistan.

La competició va començar amb una contrarellotge individual en un circuit tancat, una ruta de 120 quilòmetres i diumenge una prova de BTT amb un recorregut de 40 quilòmetres.

A la prova de la ruta els dos agents rubinencs van aconseguir estar al capdavant durant els primers 30 quilòmetres i van anar en solitari durant 7 minuts. Tot i així, Vidal va patir una avaria mecànica que li va impedir entrar a temps i Soriano va fer el sisè millor temps de la general (3:00:42).

Switch to mobile version