Autor Atletisme
24 Abril 2014 a 18:00

Torna la cursa solidària “Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple”

Diumenge al Circuit Barcelona-Catalunya

Circuit de Barcelona-Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Aquest diumenge, 27 d’abril, es disputarà la cursa Mulla’t i Corre per l’Esclerosi Múltiple al Circuit de Barcelona-Catalunya. La 14a edició de la cursa es disputarà amb el mateix objectiu que els anys anteriors: recaptar fons per a les persones que pateixen aquesta malaltia.

La cursa l’organitzen conjuntament la Fundació Esclerosi Múltiple, l’Ajuntament de Montmeló i la Mitja Marató de Terrassa, amb el suport del Circuit de Barcelona-Catalunya, la Federació Catalana d’Atletisme i el Diari Sport.

La prova atlètica està adaptada per a tots els públics, ja que hi corren tant runners aficionats com corredors professionals, i també grans i petits que poden recórrer diferents distàncies. La cursa té un caràcter solidari, ja que l’import de les inscripcions es destinarà a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Les opcions de distància són: cursa de 10.000 metres, 5.000 metres, una milla d’adults i una milla infantil. També es faran curses de patins: una volta al Circuit, milla infantil i milla adults.

Les inscripcions es poden formular al web www.mitjaterrassa.org. El preu-donatiu serà de 12 euros en el cas dels adults i 6 euros en les categories infantils.

Switch to mobile version