Autor Política
30 Abril 2014 a 16:00

Setmana de lluita de la CUP

En motiu de l’1 de maig

Imatge del web de la CUP

Imatge del web de la CUP

En motiu de l’1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors, la CUP Rubí ha organitzat un acte per reflexionar i posar sobre la taula l’estat actual dels drets dels treballadors i explicar a la ciutadania les propostes del partit en aquesta matèria. Durant la segona part de l’acte hi haurà una taula rodona on diferents militants de diversos sindicats exposaran la seva visió sobre l’organització laboral d’una nova societat.

Programa d’activitats:

El 30 d’abril a l’espai CRAC de Rubí es realitzarà la xerrada “Les propostes de la CUP en matèria de drets laborals” amb Lurdes Quintero (regidora de la CUP a l’Ajuntament de Valls) i Marc Faustino (militant de la CUP de Les Corts).

El dia 1 de maig, a les 12h, hi haurà una manifestació pel Dia Internacional dels Treballadors a Terrassa i, a dos quarts de sis, a Barcelona (Arc de triomf).

I per últim, el dia 5 de maig a partir de les 19h hi haurà una taula rodona que porta per títol “Per canviar-ho tot: un nou model d’organització laboral” Participants: Ermengol Gassiot (secretari general de la CGT), Xavier Tomàs (militant de la CNT), Aitor Blanc (militant de la COS), Oriol Corral (militant del SEPC), i un membre de la sectorial de treballadors de l’ANC.

Switch to mobile version