Autor Ensenyament
27 Abril 2014 a 13:00

PIMEC formarà les PIMES i autònoms en protocol empresarial

Vallès Occidental

Imatge d'arxiu cedida per PIMEC Vallès Occidental

Imatge d’arxiu cedida per PIMEC Vallès Occidental

PIMEC Vallès Occidental ofereix un curs d’introducció en protocol per a tots els treballadors en actiu i aturats que vulguin conèixer quins beneficis poden tenir aquests procediments en la seva empresa. La Patronal formarà als assistents en les utilitats del protocol i donarà nocions d’aplicació i en quins actes es poden necessitar aquesta vessant analitzant casos pràctics reals i pràctics.

Es dona el cas que molts empresaris propietaris de petites i mitjanes empreses creuen que el protocol no es necessari per al seu negoci, però aquest pot ser bàsic a l’hora d’aconseguir una imatge de professionalitat i seguretat a l’hora de fer intercanvis comercials.

El curs té una durada total de 16 hores. Començarà el proper 6 de maig i es durà a terme els dimarts i dijous a la seu de PIMEC Vallès Occidental (Sabadell). Cal inscripció prèvia al curs.

Switch to mobile version