Autor Economia
6 Abril 2014 a 09:30

Les Unions comarcals de CCOO del Vallès Occidental i del Bages Berguedà es fusionen

El Congrés Constituent es farà a Terrassa

ccoo

El divendres 11 d’abril, les Unions comarcals de CCOO del Vallès Occidental i del Bages Berguedà celebraran un congrés extraordinari de fusió per constituir una nova Unió intercomarcal, que es denominarà CCOO Vallès Occidental – Catalunya Central i que agruparà els treballadores i treballadors dels dos territoris.

Així mateix, el Congrés Constituent tindrà lloc a la sala d’actes de l’Església Evangèlica de Terrassa (avinguda de Béjar, núm. 299), a partir de les 9h i clourà a les 15h. Hi participaran 158 delegats i delegades del conjunt dels dos territoris, que durant el matí hauran pres part en les respectives conferències congressuals de dissolució.

Un cop la fusió estigui feta, CCOO Vallès Occidental – Catalunya Central pretén situar el nou territori en el centre de la recuperació econòmica. La nova Intercomarcal, ha de significar l’impuls de la política sindical en els diferents sectors industrials que engloba, tenint com a eix fonamental la defensa de l’ocupació en un marc de canvi de model productiu.

Switch to mobile version