Autor Sanitat
23 Abril 2014 a 13:00

L’Ajuntament de Rubí vol desfibril·ladors en tots els equipaments municipals

Quatre instal·lacions esportives ja en tenen

desfibril·ladors

Foto: Manel Cintas

L’Ajuntament de Rubí vol que tots els equipaments municipals disposin de desfibril·ladors i de personal que sàpiga utilitzar-lo de forma correcta. Actualment les instal·lacions esportives que en disposen són el pavelló de la Llana, la pista d’atletisme i els camps de l’Olímpic Can Fatjó i el 25 de setembre.

Els desfibril·ladors són uns aparells que mitjançant una descàrrega elèctrica poden donar resposta a una parada cardiorespiratòria i per tant salvar vides. Gràcies al conveni entre l’empresa Cardiosafe  i l’Ajuntament de Rubí tots els equipaments esportius es dotaran d’aquests aparells, tal i com va confirmar el regidor d’esports de l’Ajuntament, Josep Manel Castro.

L’acte va comptar amb la presència de Quel Esteve, gerent de Cardiosafe i de Manel Cintas, president del CE Rubí FS. Respecte el tema, el regidor d’Esports, Josep M. Castro, va assegurar que el consistori “anirà augmentant la instal·lació d’aquests aparells a la resta d’equipaments municipals durant aquest any, i fins i tot es podria ampliar a algunes de les dependències municipals”.

Switch to mobile version