Autor Societat
10 Abril 2014 a 14:00

El Dictat Popular i Solidari aplega una vuitantena de participats

S’ha fet també una recollida d’aliments

Participants del Dictat Popular i Solidari

Participants del Dictat Popular i Solidari // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Aquest dimarts es va dur a terme la tercera edició del Dictat Popular i Solidari que organitza el Servei Local del Català amb la col·laboració de l’Ajuntament, el Pla Educatiu d’Entorn i diverses entitats socials com ara Càritas, Creu Roja, Frater Nadal, Entre Veïns, Rubí Solidari i l’Associació per la Memòria Històrica Neus Català. La Biblioteca Mestre Martí Tauler va acollir una vuitantena de participants.

Per aquesta edició s’ha agafat un fragment del llibre Joaquim Aragonès. De Rubí a Mathausen i l’autora, Josepa Gardenyes, l’ha dictat als assistents. Un cop acabada la prova, s’ha facilitat la correcció i indicacions sobre aquells fragments que podrien presentar més dificultats. Entre tots els participants s’han sortejat dos exemplars del llibre.

L’activitat també ha tingut una vessant solidària, ja que es va demanar als participants que duguessin aliments de primera necessitat per tal d’ajudar a les famílies més desafavorides de Rubí. De moment no se sap la xifra exacte d’aliments recaptats, però l’organització n’ha fet una bona valoració. Els aliments que més s’han aportat han estat oli, farina i sucre.

Switch to mobile version