Autor Futbol sala
15 Abril 2014 a 12:00

El CE Rubí FS femení es proclama campió de lliga

Les rubinenques van superar el Castelló per 8 a 3

ce rubí fs

Imatge cedida per CE Rubí FS

CE Rubí FS 8 – Feme Castelló 3

L’Esportiu Rubí va aconseguir una victòria clau que les proclama campiones de lliga quan encara resten dues jornades per acabar el campionat.

Des dels primers minuts, el Rubí va dominar el partit i va tancar al Castelló en el seu camp, a més de generar ocasions de perill, com una pilota al travesser i el xut fregant l’escaira, a peus d’Alba. Però seria Nona qui aconseguiria estrenar l’electrònic abans dels 3 minuts de la primera part. Per la seva banda, el Castelló va establir l’empat amb un contraatac, tot i que novament Nona va marcar el 2 a 1 de jugada personal. A més, la mateixa jugadora faria el 3 a 1 amb un llançament de falta directe.

A la represa, la dinàmica no va canviar i les visitants es van veure clarament superades pel poder de les rubinenques no van parar d’atacar. El resultat final va ser de 8 a 3. Amb aquesta victòria, l’Esportiu Rubí aconsegueix un nou títol de lliga, el quart en cinc anys.

Switch to mobile version