Autor Futbol sala
30 Abril 2014 a 17:00

El cadet juvenil del CE Rubí FS Femení finalitza la lliga guanyant La Unión

Han acabat sisenes

CF La Unión - CE Rubí FS

CF La Unión – CE Rubí FS // Imatge cedida pel CE Rubí FS

CFS La Unión 1 – 3 CE Rubí FS

CFS La Unión: Sarai Simón, Sara Martínez, Natalia Navarro, Noemí Calvillo, Andrea Jiménez.

CE Rubí FS: Estela Pardos, Isabel Domínguez, Paula Jiménez, Selene Robles i Sandra Navarro.

Àrbitre: Laura Valls.

Crònica

El  cadet-juvenil del CE Rubí FS Femení va aconseguir guanyar La Unión a Santa Coloma, en l’últim partit de la lliga. Les rubinenques han acabat sisenes a la taula de classificació.

Des del principi del matx el Rubí va sortir a per totes amb una bona defensa i gran velocitat al contraatac. L’esforç va tenir la seva recompensa al minut 6 de joc quan Selene va marcar el 0-1. Quatre minuts després, en una jugada de contracop, Noelia aconseguia engaltar el 0-2. Amb aquests dos gols tant matiners, el CE Rubí FS es va relaxar i les locals van crear cert perill amb arribades a la porteria de Laia. El Rubí no trobava la fórmula de mantenir La Unión a ratlla, així que al minut 18 les locals van reduir distàncies. La resta de la primera part va ser un patiment constant per les rubinenques, que van aconseguir arribar el descans amb el marcador al seu favor.

A la represa el CE Rubí FS va sortir connectat amb el joc i es van reproduir els primers minuts de partit. Es van seguir creant ocasions de gol i es va sumar en defensa. Aquest treball va permetre instaurar el 1-3 gràcies al gol de Noelia al minut 37 al culminar una contra. Tot i les ganes que hi posava La Unión, les de Rubí van saber parar-los-hi els peus i el marcador no es va moure del 1-3 final que donava tres punts brillants a les rubinenques.

Switch to mobile version