Autor Economia
7 Abril 2014 a 13:15

Conferència de Josep Maria Gay de Liébana “Expectatives econòmiques pel 2014″ a Sabadell

Organitzada per la Xarxa Onion

Josep Maria Gay de Liébana

Josep Maria Gay de Liébana // Imatge cedida per la Xarxa Onion

Més de 100 empreses es donaran cita el proper dimarts 8 d’abril al Vapor Llonch a la conferència “Expectatives Econòmiques pel 2014” que impartirà l’economista Josep Maria Gay de Liébana en una nova activitat una nova activitat de cooperació empresarial organitzada per la Xarxa Onion  i que té com a objectiu mostrar quines són les perspectives econòmiques per enguany, i quines són les millors estratègies a adoptar per les empreses, alhora d’adaptar-s’hi.

Josep Maria Gay de Liébana és Doctor en Economia i Dret i exerceix de professor titular d’Economia Financera i Comptabilitat a la Universitat de Barcelona. A més, participa habitualment com a comentarista d’actualitat econòmica en diversos programes de televisió i ràdio, i també escriu en premsa, revistes i publicacions especialitzades.

Posteriorment, per tal d’establir vincles empresarials i obtenir nous contactes entre empreses del territori es realitzarà una dinàmica de networking que serà seguida d’un pica-pica èr finalitzar la jornada.

L’activitat està adreçada principalment a responsables d’empreses i persones emprenedores, tot i que està oberta al públic en general.

L’assistència a la conferència té un cost de 5 euros, prèvia inscripció. Per fer la inscripció cal adreçar un correu electrònic a info@xarxaonion.org. El termini d’inscripció romandrà obert fins el 7 d’abril o fins exhaurir les places.

Aquesta jornada està patrocinada per algunes de les empreses integrants de la Xarxa OniON, Dau Apps aplicacions mòbils, Coaching Vallès Desenvolupament de persones i organitzacions, l’estudi de disseny gràfic i estratègia digital, Cèl·lula, la consultora Mercaconsult i Up Business.

Xarxa Onion

La Xarxa Onion és una associació que va néixer com a entitat a finals de l’any 2009 a Sabadell, fruit d’una iniciativa entre empreses, emprenedors i el Vapor Llonch amb l’objectiu d’ajudar a fer néixer i créixer els negocis dels seus integrants. Actualment compta amb 100 micropimes de Sabadell i l’àmbit de Barcelona i està oberta a noves afiliacions. : http://xarxaonion.wordpress.com

Switch to mobile version