Autor Entitats
10 Abril 2014 a 17:00

75è aniversari de l’exili republicà

Sala Neus Català

Sala-Neus-Català

Avui comencen els actes commemoratius del 75è aniversari de l’exili republicà, protagonista del mes d’abril a la Sala Neus Català. La comissió de treball ha estat treballant en les darreres setmanes en la programació del proper més i que viurà el seu punt fort amb la commemoració del Primer de Maig.

L’Any 1939 acabava la guerra civil, però començava la llarga travessia de molts republicans i republicanes que van haver de marxar del país. Enguany fa 75 anys que famílies senceres van abandonar casa seva, deixant familiars i amics enrere fugint del càstig del règim. Aquest aniversari prendrà forma aquest cap de setmana i sobretot dilluns 14 d’abril, dia en que es proclamà la república des de tots els Ajuntaments de l’Estat.

Juntament amb aquesta activitat, la Sala ha contemplat un grapat d’activitats, conferències i presentacions de les quals podreu trobar informació en l’article publicat ahir.  Destaca la presentació que s’efectuarà avui a partir de les 19h i que servirà per presentar el Manuscrit d’Argeles-sur-Mer.

Switch to mobile version