Autor Bàsquet
31 Març 2014 a 16:30

Victòria fàcil d’un Regina que ja pensa en el CB Parets

En joc la segona plaça

Regina Carmeli Escola Pia

AE Regina Carmeli contra l’Escola Pia de Sabadell // Foto: Imatge cedida per l’AE Regina Carmeli

AE Regina Carmeli  76 – Escola Pia de Sabadell  39

Parcials: 18-12, 21-8, 21-9, 16-10

Crònica

El proper cap de setmana l’equip sènior del Regina Carmeli disputarà la segona plaça de la lliga davant del CB Parets. Els rubinencs arriben al crucial matx després de vèncer fàcilment a l’equip sabadellenc de l’Escola Pia. L’intens ritme defensiu del Regina va col·lapsar als de Sabadell que en cap moment van trobar com trencar la defensa rubinenca. Els de Rubí van obrir ben aviat escletxa en el marcador i la van anar ampliant a mesura que anaven passant els minuts. Al final un ampli resultat pels locals que ja pensen en el proper rival, el CB Parets que en el partit de la primera volta disputat a Rubí es va endur la victòria per divuit punts. El Regina ha de pensar en endur-se la victòria i si és possible, lluitar per l’average.

Switch to mobile version