Autor Cultura
21 Març 2014 a 17:20

Es prorroga fins el 6 d’abril l’exposició “Insectes gegants”

Al Celler de Rubí

Insectes Gegants

Insectes Gegants // Imatge cedida per l’Ajuntament de Rubí

Després de la bona acollida de públic, l’Ajuntament ha decidit prorrogar l’exposició Insectes gegants de la Companyia Sarruga fins el 6 d’abril. 613 persones ja han visitat l’exposició durant els dos primers caps de setmana de la inauguració. A més, les escultures de ferro de Pep Borràs es podran visitar fins el 30 de març a la Sala Cèsar Martinell.

L’espai del Celler s’ha transformat en un món fantàstic gràcies a la curiositat que desperten els Insectes gegants. D’altra banda, l’espectacle de carrer que Sarruga Produccions havia programat pel març s’ha posposat per causes alienes i d’aquí poc l’Ajuntament en comunicarà la nova data.

Avui a les 18h i el divendres que ve, 28 de març, el Celler acollirà dos tallers de L’Art de la ferralla amb Pep Borràs. I avui a les 19h es projectarà el documental del mes Rafea Solar Mama a l’Espai Tremuja. Els tallers són gratuïts però cal inscripció prèvia trucant al Servei de Cultura (93 588 70 00 – extensió 4424) o enviant un correu electrònic a cultura@ajrubi.cat.

A partir del mes d’abril la Sala Cèsar Martinell canviarà l’exposició Insectes gegants  per la mostra Joan Brossa: Escolteu aquest silenci que tractarà l’obra de Joan Brossa des del compromís, la transformació i la mirada reflexiva. Hi haurà 27 peces originals i es podrà veure fins l’1 de juny. La inauguració es farà el 4 d’abril a les 19h juntament amb el recital Núria Candela diu Brossa.

Switch to mobile version