Autor Economia
20 Febrer 2014 a 11:14

Important participació catalana al Mobile World Congress

Importantíssima ocupació hotelera

 

Mobile World Congress

Mobile World Congress // Imatge de Wikimedia Commons

El Mobile World Congress (MWC) d’enguany comptarà amb un 15 % més d’empreses i entitats catalanes. La fira més important del sector del mòbil, que tindrà lloc entre el 24 i el 27 de febrer al recinte fFiral de Gran Via a l’Hospitalet, celebrarà aquesta novena edició amb 91 empreses catalanes com a protagonistes.

El Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÖ, coordinarà la presència de 53 empreses i 8 centres tecnològics de Catalunya, que es podran trobar a l’estand Catalonia i al Pavelló App Planet.

En aquest esdeveniment hi participaran més de 450 empreses de 27 països diferents.

La Generalitat de Catalunya a més d’impulsar la participació d’empreses catalanes al MWC, també serà present en dues de les novetats més destacades, la trobada internacional d’emprenedors, 4 Years From Now (4FYN), i la jornada Mobile Social Day, que vol acostar als ciutadans les oportunitats laborals i formatives que ofereix el sector de les tecnologies mòbils a Catalunya.

Amb aquest esdeveniment, els hotels de la província Barcelona penjaran el cartell de complets i és que el Mobile World Congress aporta 75000 congressistes, aproximadament uns 3000 més que l’edició anterior. Això es traduirà en uns 350 milions d’euro que deixaran els visitants.

A hores d’ara molts hotels del Vallès, gràcies a aquest important Congrés , tenen per aquestes dates les seves habitacions reservades, pel que es fa difícil poder reservar habitació.

Switch to mobile version