Autor Futbol
25 Febrer 2014 a 15:29

El UE Rubí cau per la mínima al camp del Cornellà

El gol de Xavi Civil en el minut 69 va decantar el partit

Imatge cedida per UE Rubí

Imatge cedida per UE Rubí

 

UD Cornellà 1 – UE Rubí 0

UD Cornellà: Íñigo, Joel, Cazorla, Pelegrí, Israel, David, Enric Vallès (Civil min. 58), Pep Caballé, Manu Balda (Chemi min. 77), Baruc i Juli (Juvenal min. 84)

UE Rubí: Segovia, Aitor Torres (Roger Peña min. 43), Fontanils, Castell (Del Moral min. 82), Capó, Cervantes, Collado, Roger, Ernest, Matamala (Pla min. 75) i Ferran Vila.

Marcador: 1-0 min.69 Xavi Civil

Àrbitre: Arnau Llopart Carbó, va amonestar amb targeta groga a David Garcia, Caballé, Joel Marín i Caballé pels locals, i a Collado, Fontanils, Cervantes i Vila, pels visitants.

Crònica

El UE Rubí no va poder sumar en la visita al Nou Estadi Municipal de Cornellà, davant d’un equip que aspira a pujar, i que venia de perdre el passat cap de setmana davant el líder. Tot i això, els rubinencs van sortir al camp sabent que una victòria, sumada amb les derrotes dels rivals directes el convertia en nou líder de Tercera Divisió.

Els primers minuts van estar de domini rubinenc, ben plantat sobre el terreny de joc, però el Cornellà no es va tirar enrere i amb les jugades per la banda esquerra buscava crear perill. El domini local era cada cop més notable i, a més, els visitants van desaprofitar una clara ocasió en el minut 39 per estrenar el marcador, quan Vila  es va plantar davant el porter però la seva rematada la va treure sota pals Pelegrí. Aquesta jugada va donar aire al Rubí que de nou va fer-se amb la pilota fins que va arribar una desafortunada jugada al minut 43, on Aitor Torres es va lesionar i va haver de ser substituït per Peña. El jugador rubinenc estarà un parell de setmanes de baixa. Amb la lesió d’Aitor, va desaparèixer de nou el domini del Rubí.

A la represa, els del Baix Llobregat volien controlar el partit, però els visitants seguien molt ben posicionats sobre el terreny de joc treien en defensa qualsevol perill que pogués haver sobre la porteria de Segovia. Al minut 58, l’entrenador local va donar entrada a Civil, fet que va ser determinant per l’encontre, ja que va ser ell qui al minut 69 rematava amb el cap una centrada de Joel i l’enviava al fons de la xarxa establint el 1-0 en l’electrònic. A partit d’aquest moment, el Cornellà va saber defensar i va ser el Rubí qui dominava la pilota, però lluny de la porteria defensada per Iñigo. Només va crear perill a pilota aturada amb l’entrada de Pla, qui per banda, va fer un parell de jugades que no va trobar rematador.

Amb aquesta derrota, el Rubí manté la tercera posició de la Tercera Divisió Nacional, a 2 punts del líder, l’Ascó. En la propera jornada, els rubinencs rebran a Can Rosés el Santboià, equip situat en zona perillosa, el diumenge 2 març. El partit començarà a les 12h.

Campanya de socis

El UE Rubí ha preparat una campanya de recaptació de socis per a la recta final de la temporada, quan l’equip es jugarà acabar en places de promoció d’ascens a la Segona Divisió B. És per això, que ofereix un pack amb 15 entrades o un carnet de soci per 50 euros.

Switch to mobile version