Autor Articles i estudis
13 maig 2017 a 12:00

Ortodòncia: alguna cosa més que un bonic somriure, t’expliquem per què

0 Flares 0 Flares ×
bellesa ortodoncia
Aquesta imatge d’un adolescent que somriu a mitges perquè amaga unes dents enfundades en brakets és molt habitual. Però cada vegada és més habitual descobrir a persones adultes que també han decidit posar en ordre les seves dents. Les consultes dels dentistes cada vegada reben a més adults que volen una ortodòncia. Però… per què ho fan? Estan vivint una segona joventut? Són presumits i somien amb un somriure perfectament alineat?Els beneficis per a la salut de l’ortodòncia
Cada vegada es coneixen més els beneficis de tenir ben alineades les dents, a més d’aconseguir un somriure perfecte, l’ortodòncia amaga importants beneficis per a la nostra salut. Ens ho expliquen a Ortodòncia Madrid.

  • L’ortodòncia millora la pronunciació: les dents mal col·locades poden crear dificultats per pronunciar alguns sons i per tant problemes en el llenguatge, sobretot en els nens.
  • Les dents ben alineades redueixen els mals de cap: un mal alineament de les dents produeix tensió muscular que es tradueix en mals de cap i migranyes. El tractament d’ortodòncia permet reduir aquesta tensió i acabar amb les migranyes.
  • Redueix el risc de trencaments dentals: les dents protuberants són més propenses a patir fractures i accidents. A més, els protectors dentals usats en la pràctica de certs esports no s’adapten correctament a les dentadures desiguals.
  • Les dents ben alineades milloren la higiene bucal: les dents muntades poden atrapar partícules de menjar i placa bacteriana. Com a conseqüència és més difícil l’ús del fil dental. Alinear a través de l’ortodòncia permet un raspallat més senzill, el que ajuda a prevenir problemes de salut bucal com són càries o gingivitis.
  • Constitueix un estalvi a llarg termini: una dentadura ben alineada suposa menys problemes dentals greus i menys tractaments costosos en el dentista. És a dir, el seu cost s’amortitza a llarg termini.
  • Redueix el risc de problemes digestius: les dents perfectament alineades redueixen els problemes digestius derivats d’una mala mossegada.
  • Augmenta l’autoestima: com a resultat i conseqüència de tot l’esmentat, el pacient literalment torna a somriure, el que millora ostensiblement la seva qualitat de vida, tant a nivell social, com psíquic.

Per Belleza Activa / AMIC

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×