Autor Cinema, teatre i televisió
10 març 2017 a 15:00

“9 mesos”,”Land of mine. Sota la sorra” i “Animalades de cine”

0 Flares 0 Flares ×

Cap de setmana amb 3 estrenes de cinema en català

cinema catala 2017.03.10

Els films “9 mesos” i “Land of mine. Sota la sorra” s’estrenen en català avui divendres, 10 de març. El primer en versió doblada i també en versió original subtitulada (VOSC) i el segon en VOSC. El dissabte, 11, s’estrena també el film d’animació Animalades de cine en versió doblada. La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha donat suport al doblatge i la subtitulació d’aquestes pel·lícules.
9 mesos
Aquesta coproducció de Bèlgica, França i Suïssa ha estat dirigida per Guillaume Senez i interpretada per  Kacey Mottet Klein, Galatéa Bellugi, Laetitia Dosch, Corentin Lobet, Sam Louwyck, i Catherine Salée
L’argument gira al voltant de Maxime i Melanie, que tenen 15 anys i s’estimen. Junts exploren la seva sexualitat fins que un dia Melanie s’adona que està embarassada. Aquest fet tindrà conseqüències per als dos adolescents.
El film es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona) VOSC
Reus Palace (Reus)
Cines Imperial (Sabadell)
CineBaix (Sant Feliu de Llobregat)
Land of mine. Sota la sorra
Aquest film danès ha estat dirigit per Martin Zandvliet i interpretat per Roland Møller, Louis Hofmann, Mikkel Boe Følsgaard, Laura Bro, Joel Basman, Oskar Bökelmann, Emil Buschow, Oskar Buschow, Leon Seidel, Karl Alexander Seidel, Maximilian Beck, i August Carter.
L’acció es basa en fets reals. La guerra no s’acaba quan es signa la pau. L’any 1945, després de la rendició d’Alemanya,  els soldats de l’exèrcit vençut van ser obligats a recuperar els milers de mines amagades sota la sorra de la costa occidental danesa. Zandvliet ens explica el patiment d’aquests joves alemanys.
El film es podrà veure a:
Cines Verdi (Barcelona) VOSC
Cines Verdi Park (Barcelona) VOSC
Cinemes Albèniz Centre (Girona) VOSC
Screenbox Funatic (Lleida) VOSC
Animalades de cine
La pel·lícula d’animació Animalades de cine, adreçat a un públic infantil, ha estat dirigida per Pascal Adant, Frits Standaert, Pascale Hecquet i Fabrice Luang-Vija.
Es tracta d’una divertida adaptació de diverses faules populars portades a la gran pantalla amb sentit de l’humor i enginy. Petites històries universals que conserven el caràcter educatiu original i hi afegeixen creativitat i diversió.
Es podrà veure a:
Cinemes Girona (Barcelona)
Cines Verdi Park (Barcelona)
Zumzeig Cinecooperativa (Barcelona)
JCA Cinemes Alpicat (Lleida)
Cine Alhambra (la Garriga)
Cinema Truffaut (Girona)
A l’Aragó Cinema de València, s’estrenarà el 18 de març.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email 0 0 Flares ×