Autor Economia
22 gener 2017 a 15:00

PIMEC i Vueling signen un acord de col•laboració per 2017

0 Flares 0 Flares ×

Beneficiarà més de 112.000 empreses catalanes

Vueling PIMEC

PIMEC i Vueling, la companyia líder a l’Aeroport de Barcelona i sòcia de la patronal, han renovat el seu acord de col·laboració per aquest any. Els presidents de les dues organitzacions, Josep González i Javier Sánchez-Prieto han signat la renovació del conveni amb l’objectiu de seguir vinculats i contribuir així conjuntament al desenvolupament de les empreses associades a la patronal a través de condicions especials en la contractació de vols i serveis.

L’acord permetrà als socis de PIMEC, disposar de descomptes d’entre el 10% i el 30% en diferents serveis i vols Vueling en tota la seva xarxa europea formada per un total de 130 destins. Les reserves es realitzaran a través de la seva pàgina web corporativa www.vueling.com/empresas o mitjançant les agències de viatges adherides al programa.

Més de 112.000 pimes i autònoms d’arreu de Catalunya, socis de l’entitat, podran beneficiar-se d’aquest acord, que contribuirà també a facilitar l’accés de les empreses a nous mercats i internacionalitzar-se. A més, el descompte també s’aplicarà als desplaçaments nacionals, ja que l’àmbit espanyol continua sent el principal mercat dels empresaris, i els permetrà estalviar-se costos també en aquests viatges.

Després de la signatura, el president de PIMEC, Josep  González ha afirmat que la patronal “renova l’acord amb la voluntat de continuar donant suport a les pimes associades, especialment per incentivar-les i ajudar-les a obrir-se a mercats exteriors, els quan poden permetre augmentar la seva competitivitat”. Per altra banda, el president de Vueling, Javier Sánchez-Prieto ha manifestat que “gràcies a la renovació d’aquest conveni des de Vueling podrem seguir treballant per ajudar a les petites i mitjanes empreses de Catalunya a desenvolupar els seus negocis especialment en l’àmbit internacional”.

Vueling, la companyia líder a Barcelona es converteix així en la companyia de referència entre els associats de la confederació patronal catalana.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×